Zondag 4 juni in College Tour: Jutta Leerdam over schaatscarrière en Jake Paul

Zondag 4 juni in College Tour: Jutta Leerdam over schaatscarrière en Jake Paul
Studenten stellen prangende vragen

Kijktip :

In College Tour krijgen studenten de unieke kans om een spraakmakende gast allerlei vragen te stellen. Zondag 4 juni neemt niemand minder dan schaatster Jutta Leerdam plaats op het podium naast presentator Twan Huys.

Dit zijn de gasten van het jubileumseizoen van College Tour

Niet alleen als schaatster een ster
Leerdam is twee keer wereldkampioen op de duizend meter, een keer wereldkampioen sprint en ze veroverde een zilveren Olympische medaille in Peking. Jutta Leerdam is de absolute schaatskoningin van dit moment. Maar niet alleen op de schaatsbaan is Jutta een ster.

Jutta’s nieuwe liefde: Jake Paul
Jutta heeft ruim vier miljoen volgers op sociale media en ze wordt door velen gezien als een icoon, influencer en voorbeeld voor andere jonge vrouwen. Zo zet ze zich in om het taboe op menstruatie en overgewicht te doorbreken. Even geleden haalde Jutta zelfs internationaal het nieuws met haar privéleven, ze heeft namelijk een relatie met de Amerikaanse YouTube-ster en kickbokser Jake Paul.

College Tour is elke zondag rond 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's