Manchester City - Internazionale live op tv en online (finale Champions League)

Manchester City - Internazionale live op tv en online (finale Champions League)
Geweldig affiche om 'cup met de grote oren'

Sport :

Pep Guardiola wist met zijn Citizens dit jaar alles te winnen: de Premier League en de FA Cup. Maakt deze Champions League finale daar drie prijzen van of gaat het Italiaanse Inter daar een stokje voor steken? De Champions League finale tussen Internazionale en Manchester City is zaterdag 10 juni om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten *Manchester City - Internazionale

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ruime cijfers
Voor de mannen uit Manchester was de weg naar deze finale op papier een stuk moeiljker dan die van Inter. Red Bull Leipzig (8-1 in de achtste finale), Bayern München (4-1 in de kwartfinale) en Real Madrid (5-1 in de halve finale) werden met ruime cijfers verslagen.

Zelfde stadion
De weg van Inter naar de finale was iets simpeler: FC Porto en Benfica werden respectievelijk verslagen, waarna in de halve finale AC Milan werd verslagen met respectievelijk 0-2 en 1-0, alhoewel beide wedstrijden uiteraard in hetzelfde stadion werden gespeeld.

De Champions League finale Manchester City - Internazionale is op zaterdag 10 juni om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's