Nieuw op HBO Max: deze films en series zijn nieuw in juli 2023

Nieuw op HBO Max: deze films en series zijn nieuw in juli 2023
Onder meer Full Circle

Film :

Zwembroeken, zonnebrillen, zonnebrand, Aperol Spritzen, ijsjes en slippers: de zomer is begonnen! Komkommertijd of zomerblockbusterseizoen? Misschien een beetje van beide. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in juli 2023.

Kijktips van Gids.tv

The Idol (3 juli)

HBO Max (serie, finale)

The Weeknd en Lily-Rose Depp in 'The Idol'. Bron: HBO Max
Nadat een zenuwinzinking haar laatste tour de das omdeed, is Jocelyn vastbesloten om haar status als de grootste en meest sexy popster van Amerika terug te eisen. Haar passie wordt nieuw leven ingeblazen door Tedros, een nachtclubmanager met een smerig verleden. Bekijk hier waar je vanaf 5 juni The Idol kunt streamen.

Lees hier onze eerste indrukrecensie van The Idol.

Full Circle (13 juli)

HBO Max (serie, wekelijks)

Op een dag ontvangt Sam een telefoontje dat haar zoon ontvoert is. Het onderzoek wat gestart wordt door de politie onthult vervolgens lang gekoesterde geheimen die meerdere personages en culturen in het huidige New York City met elkaar verbinden. Bekijk hier waar je vanaf 13 juli Full Circle kunt streamen.

The Golden Boy (25 juli)

HBO Max (docuserie, 2 afleveringen)

De docuserie vertelt het verhaal van Oscar De La Hoya: een Olympische gouden boksmedaillewinnaar, een held in zijn geboortestad en een rolmodel voor zijn Mexicaans-Amerikaanse gemeenschap in Oost-Los Angeles. De La Hoya, bijnaam "The Golden Boy", werd met zijn goede uiterlijk, charisma en oprechte verhaal van het winnen van Olympisch goud voor zijn stervende moeder, een nationale bekendheid en een superster, zowel binnen als buiten de ring. Bekijk hier waar je vanaf 25 juli The Golden Boy kunt streamen.

Verder op HBO Max

Young Sheldon, S6 (1 juli, serie, bingen) Young Sheldon volgt een 9-jarige Sheldon Cooper, tijdens zijn schooljaren in het oosten van Texas. Hij probeert om te gaan met de wereld om hem heen, terwijl zijn familie met hem moet leren omgaan. Sheldon Cooper wordt verkeerd begrepen door zowel zijn familie, buren als klasgenoten. Hij ontdekt dat je er in dit kleine dorpje weinig aan hebt als je op jonge leeftijd de meest geavanceerde rekensommen en wetenschappen kan uitleggen. Kijk ook de trailer.

How to with John Wilson, S3 (29 juli, docuserie, bingen) De serie volgt documentairemaker en zelfbenoemde "angstige New Yorker" John Wilson terwijl hij zijn missie van zelfontdekking, verkenning en observatie voortzet, en hij het leven van zijn mede-New Yorkers filmt terwijl hij probeert dagelijks advies te geven over zes nieuwe bedrieglijk eenvoudige en willekeurige onderwerpen.

Actuele video's

Meer actuele video's