Nieuw op NPO Plus: deze films en series zijn nieuw in juli 2023

Nieuw op NPO Plus: deze films en series zijn nieuw in juli 2023
Onder meer Dertigers

Film :

Zwembroeken, zonnebrillen, zonnebrand, Aperol Spritzen, ijsjes en slippers: de zomer is begonnen! Komkommertijd of zomerblockbusterseizoen? Misschien een beetje van beide. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in juli 2023.

Kijktips van Gids.tv

Dertigers, S4 (3 juli)

NPO Plus (serie, wekelijks)

De cast van 'Dertigers' seizoen 4. Bron: BNNVARA
De inmiddels bekende vriendengroep ui Dertigers, waarvan bijna iedereen richting de 40 gaat, krijgt wederom een flinke dosis typische dertigersdilemma’s voor haar kiezen. Twijfels over banen, relaties en kinderen. Alles komt voorbij. Lees ook waar je Dertigers kunt streamen.

Vanaf maandag 3 juli elke maandag om 22.00 uur te zien op NPO 3. Wekelijks kun je een nieuwe aflevering vooruitkijken op NPO Plus.

Sort Of, S2 (6 juli)

NPO Plus (serie, bingen)

Sabi Mehboob, een genderfluide millennial en jongste kind in een grote Pakistaanse familie, voelt dat diens leven op losse schroeven komt te staan. Daarom klinkt het ook als het perfecte aanbod wanneer Sabi’s beste vriend 7ven aanbiedt om naar 'de queerste plek in het heelal' te verhuizen: Berlijn. Lees ook waar je Sort of kunt streamen.

Vanaf 25 juli is de serie ook wekelijks te zien op NPO 3.

Serial Lover (13 juli)

NPO Plus (serie, bingen)

Een sluwe man leidt vele verschillende levens - een piloot, een chirurg, een makelaar, een journalist. Hij ontwikkelt een nieuwe persoonlijkheid voor elke identiteit en misleidt experts op elk gebied. Knap, charmant en attent, opgewonden door zijn macht, wordt het bedrog een kunstvorm terwijl hij iedereen om hem heen manipuleert, vooral vrouwen van wie hij steelt. Lees ook waar je vanaf 13 juli Serial Lover kunt kijken.

Vanaf 16 juli is de serie ook wekelijks te zien op NPO 3.

Grantchester, S7 (17 juli)

NPO Plus (serie, bingen)

De jonge dominee Sidney Chambers helpt zijn vriend detective George Keating bij het oplossen van moorden in het dorpje Grantchester. Bekijk hier waar je Grantchester kunt streamen.

De serie is ook vanaf 17 juli wekelijks te zien op NPO 2.

Exit, S3 (27 juli)

NPO Plus (serie, bingen)

Adam, William, Henrik en Jeppe zijn vier vrienden die alles lijken te hebben wat hun hart begeert. Ze werken aan de top van de financiële wereld van Oslo, zijn schatrijk en op het oog gelukkig. Ondertussen glijden ze echter steeds verder af in een destructieve spiraal van seks, drank en drugs. Bekijk hier waar je Exit kunt streamen.

Verder op NPO Plus

  • Happy Valley, S3 (6 juli, serie, bingen) Het derde seizoen pakt het verhaal zeven jaar later weer op, wanneer een politieonderzoek agente Catherine Cawood opnieuw leidt in de richting van moordenaar en verkrachter Tommy Lee Royce. Ondertussen heeft de nu 16-jarige Ryan zijn eigen ideeën over wat voor relatie hij wil met zijn biologische vader, tot groot ongenoegen van Catherine. Kijk ook de trailer.

Actuele video's

Meer actuele video's