Concertregistratie The Tribute: Battle of the Bands is zaterdag te zien bij SBS6

Concertregistratie The Tribute: Battle of the Bands is zaterdag te zien bij SBS6
Met spetterend optreden Bouke & The Elvis Matters band

Kijktip :

In april van dit jaar stond een groot deel van de deelnemers aan het tweede seizoen van The Tribute - Battle of the Bands driemaal in de Ziggo Dome in Amsterdam. Van deze drie concerten is een registratie gemaakt, die zaterdag 1 juli te zien is op SBS6.

The Tribute - Battle of the Bands gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Bouke & The Elvis Matters band
Bij dit concert mocht de winnaar van het tweede seizoen van The Tribute een uur voor zijn rekening nemen. Dat was uiteraard Bouke Scholten en zijn Elvis Matters Band. Ook mochten U2two en Starman - The Dutch David Bowie Tribute een groot deel vullen. Daarnaast trad The Chicago Funk op.

Derde seizoen
Presentator Gerard Ekdom maakte in zijn eigen Radio 10-ochtendshow bekend dat er een derde seizoen komt en dus ook een derde editie van het concert. Of er ook weer een 'nieuwe Bouke' met bijbehorend succes wordt gecreëerd is nog maar de vraag: hij doet solo (met zijn Elvis Matters Band) in 2024 twee keer de Ziggo Dome aan.

The Tribute Live in Concert is zaterdag 1 juli om 20.30 uur te zien bij SBS6. Daarna kun je The Tribute Live in Concert terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's