Nieuw op NPO Plus: deze films en series zijn nieuw in augustus 2023

Nieuw op NPO Plus: deze films en series zijn nieuw in augustus 2023
Met onder meer Holding

Film :

De komkommertijd is nu echt gaande en zowel op tv als op de streamingdiensten is er weinig te beleven. Toch hebben we weer een fiks aantal kijktips kunnen verzamelen. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in augustus 2023.

5 kijktips van Gids.tv

Exit, S3 (27 juli)

NPO Plus (serie, bingen)

Vanaf de top van hun glazen wolkenkrabber hebben Adam, William, Henrik en Jeppe het gevoel dat ze het financiële imperium van Oslo regeren. Maar achter alle uiterlijke schijn proberen deze 30-plussers, die alles al hebben, wanhopig te ontsnappen aan hun dagelijkse leven vol met steeds hogere gezinsverplichtingen en professionele verwachtingen. Bekijk hier waar je Exit kunt streamen.

Vanaf donderdag 3 augustus is het derde seizoen ook wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start.

Holding (5 augustus)

NPO Plus (serie, bingen)

De serie speelt zich af in het fictieve dorp Duneen, West Cork, aan de rand van Ierland, een plaats met zijn eigen klimaat en ritmes. De lokale politieagent, sergeant PJ Collins, is een zachtaardige reus van een man, die zich verbergt voor mensen en zijn dagen vult met troostmaaltijden en halfslachtig politiewerk. Bekijk hier waar je vanaf 5 augustus Holding kunt streamen.

Vanaf 5 augustus is de serie ook wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start.

The Capture (7 augustus)

NPO Plus (serie, bingen)

Wanneer een Britse soldaat wordt beschuldigd van een misdrijf, begint de vasthoudende jonge detective die zijn zaak behandelt, een meerlagige samenzwering te ontdekken. Lees ook waar je The Capture kunt streamen.

The Capture is al vanaf 29 juni te zien op NPO Plus en is vanaf 7 augustus ook wekelijks te zien op NPO 2.

Hotel Portofino, S2 (17 augustus)

NPO Plus (serie, bingen)

De serie is een klassieke whodunnit en volgt een Britse familie die een hotel opent voor de Britse upper class aan de prachtige Italiaanse riviera tijdens de roaring twenties. Bekijk hier waar je Hotel Portofino kunt streamen.

Earth's Greatest Rivers II (21 augustus)

De grootste rivieren op aarde leggen buitengewone reizen af. Ze doorsnijden continenten en voeden en verbinden het leven. Ze bevorderen de cultuur en bieden een plek voor avontuur. In deze serie worden de Zambezi, Donau en Yukon belicht. Bekijk hier waar je Earth's Greatest Rivers kunt kijken.

De drie afleveringen van Earth's Greatest Rivers zijn op 21, 22 en 23 augustus om 20.30 uur te zien op NPO 2.

Verder op NPO Plus

  • Pørni, S2 (10 augustus, serie, bingen) Pernilla, of Pørni, doet haar uiterste best om alles draaiende te houden onder ingewikkelde omstandigheden. Ze heeft haar handen vol met haar kinderen, haar vader die aan een tweede jeugd is begonnen, en haar baan bij de Kinderbescherming. En dan zijn er nog de mannen in haar leven. Kijk ook de trailer.
  • Dalgliesh, S2 (24 augustus, serie, bingen) De bedachtzame inspecteur Dalgliesh, een gedichten schrijvende weduwnaar, onderzoekt begin jaren 70 diverse moordzaken. Daarbij wordt hij bijgestaan door zijn collega, brigadier Kate Miskin. Ze krijgen te maken met de duistere uitwassen van de menselijke geest. Kijk ook de trailer.
  • De Beul van Twente (30 augustus, serie, première) De Beul van Twente stond bekend als een medogeloze psychopaat. Twintig jaar geleden pleegde hij een reeks gruwelijke misdaden op mens en dier. In deze serie wordt nieuw licht geworpen op de werkwijze van deze psychopaat. De serie onthult nooit eerder vertoonde brieven die hij vanuit de gevangenis schreef aan een van zijn slachtoffers.

Actuele video's

Meer actuele video's