Serierecensie: in Only Murders in the Building seizoen 3 geeft nieuwe cast ook nieuwe energie

Serierecensie: in Only Murders in the Building seizoen 3 geeft nieuwe cast ook nieuwe energie
Met Meryl Streep en Paul Rudd nieuw in de cast

Film :

Vanaf 8 augustus staan de eerste twee afleveringen van Only Murders in the Building op Disney+. De eerste twee seizoenen van deze serie behoren tot de beste murder mystery series aller tijden en met de geweldige toevoegingen in de cast van dit derde seizoen . Lees hier onze eerste indruk van Only Murders in the Building.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"You got to be f*cking kidding me"
Nadat het debuut van het potentiële nieuwe Broadway-hoogtepunt van Oliver met een moord eindigt, gaan de drie podcastvrienden weer een nieuw avontuur aan: wie heeft het hoofdpersonage Ben vermoord? En was het wel een moord?

Meryl Streep in 'Only Murders in the Building' seizoen 3. Bron: Hulu/Disney

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★★

Entertainment-score: 84% | IMDb ★ 8,1

Wat deze serie - ook in dit derde seizoen - uitstekend doet is vernieuwen door niet alleen nieuwe verhaallijnen en mysteries toe te voegen, maar ook nieuwe karakters, die allemaal iets toe te voegen hebben. Met een naam als Meryl Streep heb je natuurlijk ook iemand in huis die nooit mis schiet. Ook Paul Rudd heeft een aantal geweldige momenten in huis in de eerste afleveringen. Wat misschien nog wel knapper is: ook de drie hoofdkarakters maken alle drie weer een eigen en nieuwe ontwikkeling mee. Iets dat ze persoonlijk raakt. Opnieuw weet de serie humor, drama, mysterie, persoonlijke ontwikkeling, vriendschap, vijandschap en fysieke, mentale én emotionele problemen als een puzzel in elkaar te leggen. Een puzzel die voor de kijker ook nog eens verdomde lastig op te lossen is. En dan hebben we ook nog het musicalelement dat net een extra laagje toevoegt aan een al geweldig gelaagd verhaal. 5 sterren.

Cast
Naast Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez zijn dit seizoen Paul Rudd (Ant Man and the Wasp: Quantumania), Ashley Park (Joy Ride) en Meryl Streep (Don't Look Up) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Steve Martin en John Hoffman (Grace and Frankie).

Vanaf 8 augustus 2023 zijn de eerste twee afleveringen van Only Murders in the Building te streamen op Disney+. Genre: komedie, mysterie. Totaal aantal afleveringen: 8. Lengte afleveringen: ca. 30-35 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's