Deze films komen in augustus 2023 in de Nederlandse bioscopen

Deze films komen in augustus 2023 in de Nederlandse bioscopen
Met The Equalizer 3, Meg 2: The Trench, Gran Turismo en véél meer..

Film :

In augustus verschijnen er weer uitstekende films in de bioscoop. Een nieuwe maand in de bioscoop ligt voor ons met onder andere topacteur Denzel Washington alias Robert McCall is terug in de ultieme wraakfilm The Equalizer 3. Maar er komt nog véél meer en voor ieder wat wils. Gids.tv heeft de belangrijkste titels op een rij gezet.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten en in de bioscopen op Gids.tv.

Meg 2: The Trench (3 augustus)

Bioscoop

We trappen af met acteur Jason Statham in een over-de-top actieavontuur waar een reusachtige haai de hoofdrol speelt. Het vervolg op The Meg uit 2018 laat je niet rustig in het water dobberen, maar zal dood en verderf zaaien. Lees hier waar je de film Meg 2: The Trench kunt kijken.

Rikkie de Ooievaar 2 (3 augustus)

Bioscoop

Bron: Dutch FilmWorks
Animatie voor de hele familie. Rikkie, de mus die dacht dat hij een ooievaar was, is enorm teleurgesteld wanneer hij hoort dat hij een grote last is voor zijn ooievaarsfamilie. Hij vliegt weg en sluit zich aan bij een bende stelende mussen in Ghardaia, een stad geregeerd door een hebzuchtige pauw. Lees hier waar je de film Rikkie de Ooievaar 2 kunt kijken.

Only You (3 augustus)

Bioscoop

Bron: Dutch FilmWorks
Romantiek uit Nederland met Claire Bender en Egbert Jan Weeber in de hoofdrollen. Elisabeth ontmoet de liefde van haar leven op haar vrijgezellenavond, en het weekend dat ze samen doorbrengen is het begin van het einde. Lees hier waar je de film Only You kunt kijken.

Jesus Revolution (3 augustus)

Bioscoop

Bron: Lionsgate
De jonge Greg Laurie wordt in de begin jaren van de de 70 opgevoed door zijn worstelende moeder, Charlene genaamd. Samen met een golf van jongeren daalt Laurie af naar het zonnige Zuid-Californië om waarheid te herdefiniëren en bevrijding te ervaren. Drama met feelgood uit Amerika. Lees hier waar je de film Jesus Revolution kunt kijken.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem (9 augustus)

Bioscoop

Bron: Universal Pictures International
De misdaadbestrijdende schildpadden beschermen de riolen en straten van New York City. Na jaren te zijn afgeschermd van de menselijke wereld, gaan de broers Leonardo, Donatello, Raphael en Michelangelo op pad om de harten van de New Yorkers te winnen en geaccepteerd te worden als normale tieners door middel van heldendaden. Nieuwe animatie- en actiefilm met de stemmen van onder andere Micah Abbey en Shamon Brown Jr. Lees hier waar je de film Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem kunt kijken.

Gran Turismo (10 augustus)

Bioscoop

Het populaire Playstation spel krijgt een eigen waargebeurde film. Gran Turismo is het ultieme succesverhaal over Jann Mardenborough die als tiener dankzij zijn Gran Turismo game skills een reeks Nissan-wedstrijden won en zo een echte professionele autocoureur werd. Lees hier waar je de film Gran Turismo kunt kijken.

Bekijk ook welke films er nu al te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

Last Voyage of the Demeter (10 augustus)

Bioscoop

Bron: Universal Pictures
Een nieuwe horrorfilm waarin de legende van Dracula wordt geboren. Het bloedstollende verhaal begint wanneer het oude handelsschip, "The Demeter", zich opmaakt voor een zeer zware overtocht. Aan boord van het schip bevindt zich een geheimzinnige en duistere vracht, waarvan de aard onbekend is. De situatie aan boord wordt steeds grimmiger en de spanningen lopen hoog op, terwijl de bemanning wanhopig probeert te overleven. Lees hier waar je de film Last Voyage of the Demeter kunt kijken.

Greatest Days (17 augustus)

Bioscoop

Bron: Dutch FilmWorks
Gebaseerd op West End-musical The Band presenteren Take That-leden Gary, Mark en Howard hun eerste originele film. Het verhaal gaat over vijf vriendinnen. Enorme fans van hun favoriete boyband. Maar na vijfentwintig jaar later zijn ze elkaar compleet uit het oog verloren. Als één van hen kaarten wint voor een groot reünieconcert, hoeft ze niet lang na te denken. Compleet met alle hits van Take That. Lees hier waar je de film Greatest Days kunt kijken.

Back on the Strip (17 augustus)

Bioscoop

Bron: Dutch FilmWorks
De 60-jarige Wesley Snipes gaat als Luther 'Mr. Big' uit de kleren, wat vrouwen in katzwijm zal moeten brengen. Komedie en hete momenten die doet denken aan de Magic Mike films: als dat maar goed gaat... Lees hier waar je de film Back on the Strip kunt kijken.

Blue Beetle (17 augustus)

Bioscoop

Bron: Warner Bros. Holland
Een nieuwe Amerikaanse superheldenfilm gebaseerd op het DC Comics-personage Jaime Reyes alias 'Blue Beetle'. Een eeuwenoude Scarab kiest Jaime als zijn symbiotische gastheer, maar dit is wel tegen wil en dank. Lees hier waar je de film Blue Beetle kunt kijken.

How to Blow Up a Pipeline (17 augustus)

Bioscoop

Bron: The Searchers
Een groep jonge milieuactivisten voert een gewaagde en gevaarlijke missie uit om een oliepijpleiding te saboteren. Thriller en drama met Ariela Barer en Lukas Gage. Bekijk hieronder de zeer spannende trailer van deze film die misschien nog wel eens een dikke hit in de bioscopen gaat worden. Lees hier waar je de film How to Blow Up a Pipeline kunt kijken.

Talk to Me (17 augustus)

Bioscoop

Bron: Gusto entertainment
Een horrorfilm van A24 is altijd iets bijzonders. Wanneer een groep vrienden ontdekt hoe ze geesten kunnen oproepen met een gebalsemde hand, raken ze enorm verslaafd aan de nieuwe sensatie, totdat een van hen te ver gaat en angstaanjagende bovennatuurlijke krachten ontketent. Met actrice Sophie Wilde en Joe Bird in de hoofdrol. Lees hier waar je de film Talk to Me kunt kijken.

Sympathy for the Devil (24 augustus)

Bioscoop

Bron: Dutch FilmWorks
Nadat hij gedwongen is een mysterieuze passagier onder schot te besturen, komt een man terecht in een kat-en-muisspel met zeer hoge inzetten, waarin duidelijk wordt dat niet alles is wat het lijkt. Thriller en horror met Nicolas Cage en Joel Kinnaman in de hoofdrol. Lees hier Sympathy for the Devil kunt kijken,

Safe Place (24 augustus)

Bioscoop

Bron: Cercamon
Een dramafilm uit Kroatië. Na de zelfmoordpoging van zijn jongere broer Damir verandert het leven van Bruno en zijn gezin drastisch. Het rauwe, authentieke verhaal is autobiografisch verhaal en de Kroatische regisseur Juraj Lerotić speelt zichzelf. Een oprecht en indringend familiedrama over onvoorwaardelijke liefde voor je naasten. Lees hier waar je de film Safe Place kunt kijken.

Cobweb (24 augustus)

Bioscoop

Bron: Just Entertainment
De achtjarige Peter wordt geplaagd door een mysterieus, constant getik vanuit zijn slaapkamermuur - een waarvan zijn ouders volhouden dat het allemaal in zijn verbeelding zit. Terwijl Peters angst alleen maar toeneemt, gelooft hij dat zijn ouders een vreselijk, gevaarlijk geheim zouden kunnen verbergen en trekt hij hun vertrouwen in twijfel. Horror en thriller uit de Verenigde staten met Woody Norman in de hoofdrol. Lees hier waar je de film Cobweb kunt kijken.

Doggy Style (24 augustus)

Bioscoop

Bron: Universal Pictures
De hond Reggie wordt door zijn baasje Doug opeens in de steek gelaten. Hij besluit hem te gaan zoeken en ultieme wraak op hem te nemen en zweert daarbij zijn geslachtsdeel af te bijten. In zijn queeste wordt de vuilgebekte Reggie bijgestaan door een groep andere zwerfhonden. Komedie met de stemmen van Will Ferrell en Jamie Foxx. Lees hier waar je de film Doggy Styles kunt kijken.

The Equalizer 3 (31 augustus)

Bioscoop

Denzel Washington is eindelijk terug als de ultieme wraakmachine. Robert McCall voelt zich helemaal thuis in Zuid-Italië, maar hij ontdekt dat zijn vrienden onder controle staan van lokale misdaadbazen. Terwijl de gebeurtenissen dodelijk worden, weet McCall wat hem te doen staat: de beschermer van zijn vrienden worden door de brutale maffia aan te pakken. Lees hier waar je de film The Equalizer 3 kunt kijken.

Bekijk hier het overzicht welke films er nu draaien in de Nederlandse bioscopen. Alle data hierboven zijn onder voorbehoud.

Actuele video's

Meer actuele video's