Vanaf deze datum is Oogappels terug op NPO 1 en NPO Start voor vijfde seizoen

Vanaf deze datum is Oogappels terug op NPO 1 en NPO Start voor vijfde seizoen
Populaire BNNVARA serie is terug

Film :

Vlak na de zomer gaat het nieuwe seizoen van Oogappels weer te zien. Het vijfde seizoen van één van de meest gestreamde series van vorig jaar (op NPO Start) Vanaf woensdag 13 september is de serie weer elke woensdag om 20.35 uur te zien op NPO 1.

Oogappels gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Het verhaal
De serie volgt vier gezinnen van verschillende samenstellingen: gescheiden, getrouwd, single, met kinderen in huis, adoptiekinderen enzovoorts. In elk huishouden is in ieder geval één puber te vinden om de puberproblemen die bij een gezinsleven horen ook handen en voeten te geven. Hoe gaan de pubers en de ouders met die problemen om?

Kerst
Vorig jaar verscheen in de kersttijd de special Kerstappels, waardoor het leek alsof het vervolg van een serie verleden tijd leek. Gelukkig is nu bekend gemaakt dat er alsnog een vijfde seizoen komt. De cast wil overigens ook graag een tweede kerstspecial maken.

Het vijfde seizoen van Oogappels is vanaf 13 september elke woensdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Oogappels terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's