Fenerbahçe - FC Twente live op tv en online (play-offs Conference League)

Fenerbahçe - FC Twente live op tv en online (play-offs Conference League)
Zware taak voor Twente

Sport :

FC Twente overleefde dit seizoen al twee voorrondes in de Conference League, maar nu wordt het pas echt lastig: een tweestrijd tegen het Turkse Fenerbahçe moet uitmaken of de mannen uit Enschede de groepsfase gaan halen. De heenwedstrijd is donderdag 24 augustus om 19.00 uur te zien op Veronica en online via de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Fenerbahçe - FC Twente

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Grootmacht
FC Twente verloor dit jaar nog geen wedstrijd: in de wedstrijden tegen zowel Hammarby (één overwinning en één gelijkspel) en FC Riga (twee overwinningen) werd uitstekend spel laten zien. Dat zal vertrouwen geven in de wedstrijden die er aan komen tegen een (voormalig) grootmacht.

Europa League
De twee ploegen speelde Europees al een keer eerder tegen elkaar, al is dat wel al weer even geleden: in 2009 won Twente in de groepsfase één keer van de Turken (met 1-2) en verloren ze ook één keer (met 0-1). Uiteindelijk werd Twente dat seizoen tweede en verloren ze in de zestiende finale van het Duitse Bremen.

De heenwedstrijd Fenerbahçe - FC Twente is op donderdag 24 augustus om 19.00 uur te zien op Veronica en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 18.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's