Streamingrecensie: Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves zie je nu thuis op de bank

Streamingrecensie: Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves zie je nu thuis op de bank
Met Chris Pine, Michelle Rodriguez en Hugh Grant

Film :

Vanaf 15 september is de film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves te zien op SkyShowtime. Alle dwergen, dieven, draken en ander gespuis verzamelen, want de legendarische roleplaying game is verfilmd en vliegt nu je huiskamer binnen. Een spannend avontuur vol actie en humor, met onder andere Chris Pine in de hoofdrol. Lees hier de streamingrecensie van Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Who needs heroes when you have thieves?"
Een charmante dief Edgin en een bende avonturiers wagen zich aan een spectaculaire overval om een verloren relikwie te stelen. Maar als ze de verkeerde mensen tegen zich in het harnas jagen, loopt alles enorm uit de hand. Gebaseerd op de beroemde roleplaying game.

Acteur Hugh Grant (Forge) in de film 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 79% | IMDb ★ 7,3

In het jaar 2000 was de film Dungeons & Dragons een flop in de bioscopen: deze peperdure productie werd beoordeeld met een zeer magere IMDb-score van 3,6. De vloek van de slechte gameverfilmingen werd eigenlijk pas opgeheven met de topserie The Last of Us, wat recent een groot succes werd. Dat blijkt dan dus ook met deze film. Lees hier onze volledige filmrecensie van Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves.

Cast
Naast Chris Pine (Don't Worry Darling) zijn ook Michelle Rodriguez (Fast & Furious 9), Regé-Jean Page (Bridgerton), Justice Smith (Pokémon: Detective Pikachu), Sophia Lillis (Stranger Things), Chloe Coleman (65), Daisy Head (The Sandman) en Hugh Grant (The Gentlemen) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door John Francis Daley en Jonathan Goldstein (Game Night).

Vanaf 15 september is de film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves te zien op SkyShowtime. Genre: avontuur, actie, fantasie. Tijdsduur: 134 minuten.


Actuele video's

Meer actuele video's