Zrinjski Mostar - AZ live op tv en online (groepsfase Conference League)

Zrinjski Mostar - AZ live op tv en online (groepsfase Conference League)
Eerste wedstrijd in nieuwe Conference League-seizoen

Sport :

AZ begint het nieuwe seizoen in de competitie waar ze vorig jaar zo succesvol in waren met een wedstrijd tegen de Bosnische kampioen Zrinjski Mostar. De wedstrijd is donderdag 21 september om 18.45 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en online via de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Zrinjski Mostar - AZ

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Brann
Het kostte wat meer moeite voor AZ dan de Alkmaarders misschien gedacht of gehoopt hadden. Ze hadden een lange strafschoppenreeks nodig tegen het Zweedse Brann: in Zweden werd het in 90 minuten uiteindelijk 3-3. Uiteindelijk bereikt de halve finalist van vorig jaar toch de groepsfase.

Bosnië
De tegenstanders in die groepsfase zijn afwisselend: Aston Villa lijkt op papier de moeilijkste tegenstander, maar Zrinjski Mostar is de enige kampioen uit het rijtje tegenstanders: de kampioen van Bosnië en Herzegovina bereikte vorig jaar het toernooi niet door een verlies in de play-offs tegen Slovan Bratislava.

De wedstrijd Zrinjski Mostar - AZ is op donderdag 21 september om 18.45 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 18.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's