Ajax - Feyenoord live op tv en online (De Klassieker)

Ajax - Feyenoord live op tv en online (De Klassieker)
Topper in zesde speelronde

Sport :

Op zondag 24 september spelen Ajax en Feyenoord in de zesde speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Johan Cruijff ArenA. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - Feyenoord

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

De Klassieker
Het is misschien wel de mooiste wedstrijd van het jaar voor zowel Ajax als Feyenoord: de Klassieker. De eerste van het jaar is in Amsterdam, waar Feyenoord vorig seizoen (dit jaar) voor het eerst in jaren weer eens wist te winnen. De laatste wedstrijd tussen de twee ging overigens wel naar Ajax, alhoewel de wedstrijd misschien wel beter bekend als de wedstrijd waarin Davy Klaassen een aansteker op zijn hoofd kreeg.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 12.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Ajax - Feyenoord is zondag 24 september om 14.30 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

:[video:videos](ids:"592206,592198" title: "Bekijk ook deze samenvatting")

Actuele video's

Meer actuele video's