Ajax - FC Volendam live op tv en online (Eredivisie)

Ajax - FC Volendam live op tv en online (Eredivisie)
Inhaalwedstrijd in Eredivisie

Sport :

Op donderdag 2 november spelen Ajax en FC Volendam in de inhaalspeelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Johan Cruijff ArenA. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - FC Volendam

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
Toen deze wedstrijd gespeeld zou worden was het nog niet zo heftig, maar inmiddels staat Ajax op de achttiende en dus allerlaatste plaats in de Eredivisie. Het 'degradatiespook' waardde al rond in het Philips Stadion vorige week - waar Ajax met 5-2 verloor van PSV - en in Volendam zal de ploeg van nieuwbakken coach John van 't Schip dus echt moeten winnen om weer aansluiting te vinden met het linkerrijtje.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.15 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In het NOS Journaal is vanaf 23.40 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Ajax - FC Volendam is woensdag 27 september om 20.00 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.40 uur is in het NOS Journaal op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's