Nieuw seizoen Boer zoekt vrouw Europa begint zondag 17 september op NPO 1

Nieuw seizoen Boer zoekt vrouw Europa begint zondag 17 september op NPO 1
Yvon Jaspers volgt datingavonturen

Kijktip :

Begin april zagen we het voorstelrondje van de nieuwe boeren die dit jaar meedoen aan Boer zoekt vrouw, en zondag 17 september gaat het liefdesavontuur echt beginnen. Welke single boeren vinden de liefde van hun leven?

Boer zoekt vrouw gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Single boeren in Europa
Het gaat deze keer weer om een speciale editie van de datingshow, namelijk Boer zoekt vrouw Europa. De vrijgezellen wonen namelijk niet in Nederland maar ergens in Europa en kunnen vaak vanwege het drukke boerenleven of de cultuurverschillen geen geschikte partner vinden. Daarom komt Yvon Jaspers als Cupido in actie om ze een handje te helpen. Vinden boer Piet (Duitsland), boerin Claudia (Frankrijk), boer Haico (Denemarken), boerin Bernice (Zweden) en boer Richard (Slowakije) een leuke nieuwe liefde?

Liefdesbrieven
In de eerste aflevering van 9 april deden de boeren al een voorstelrondje. Iedereen die geïnteresseerd was kon een brief sturen en zondag zien we de aftrap van de datingavonturen. De boeren ontmoeten elkaar in deze uitzending op een mooie plek in Nederland. En ze zijn best wel zenuwachtig. Het is de grote vraag hoeveel liefdesbrieven ze hebben ontvangen, wie hebben er allemaal geschreven? En zit die ene brief er wel tussen?

Het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw is vanaf zondag 17 september wekelijks rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's