Nieuw seizoen Dit was het nieuws gaat donderdag van start op NPO 1

Nieuw seizoen Dit was het nieuws gaat donderdag van start op NPO 1
Met Antoinette Scheulderman en Richard Groenendijk

Kijktip :

Dit was het nieuws keert weer terug op televisie, vanaf donderdag 28 september kun je kijken naar gloednieuwe afleveringen. Presentator Harm Edens neemt samen met teamcaptains Peter Pannekoek en Jan Jaap van der Wal het nieuws onder de satirische loep.

Dit was het nieuws gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Spelrondes
In het programma draait het uiteraard vooral om de scherpe en grappige discussies over de actualiteiten. Maar officieel wordt er ook een spel gespeeld, ook al staat het na de eerste ronde van Dit was het nieuws altijd 4 tegen 4. Wat weten de cabaretiers en hun teampartners van het laatste nieuws?

Bekende gasten
Beide teamcaptains worden elke week vergezeld door een bekende gast. In de eerste aflevering krijgen Jan Jaap en Peter bezoek van Antoinette Scheulderman en Richard Groenendijk. In de tweede aflevering van de nieuwe reeks komen Francis van Broekhuizen en Saman Amini langs.

Het nieuwe seizoen van Dit was het nieuws is vanaf donderdag 28 september wekelijks rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit was het nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's