Tv-recensie: spannende première De Verraders Halloween smaakt naar meer bloed

Tv-recensie: spannende première De Verraders Halloween smaakt naar meer bloed
Afleveringen derde seizoen De Verraders Halloween te streamen bij Videoland

Film :

Zaterdag 30 september was de première van het nieuwe seizoen van De Verraders Halloween zien bij RTL 4. In deze speciale creepy editie van het spel gaan dertien BN’ers tot het uiterste om zo veel mogelijk zilver te winnen. Lees hier de tv-recensie van De Verraders Halloween.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Bloederiger dan ooit
In het spel moeten de Getrouwen de Verraders zien te ontmaskeren. Er worden opdrachten gespeeld om zo veel mogelijk zilver te verdienen en ondertussen houdt iedereen zich ook bezig met het psychologische spelletje. Wie is te vertrouwen en wie manipuleert de boel? Dit seizoen belooft ‘bloederiger dan ooit’ te worden met gevaarlijke missies, verleidelijke vallen en geheimzinnige bondjes.

Beoordeling van Gids.tv
Het derde seizoen van De Verraders Halloween start met een gemêleerd gezelschap van dertien BN’ers die op het Drentse landgoed Havixhorst samenkomen voor een spannend 'gek brainwash'-spel met toepasselijke verwijzingen naar Graaf Dracula, Frankenstein en andere horror/Halloween elementen. De première zet de toon voor een meeslepend en psychologisch avontuur vol intriges, bondjes, leugens en verraad. De kandidaten voelen zich na het aanwijzen van de drie Verraders ongemakkelijk, onzeker en/of gespannen. Met een gezonde portie wantrouwen gaan de BN'ers de eerste nacht in, in de wetenschap dat er direct al iemand vermoord gaat worden. Het spel is begonnen en na deze première smaakt De Verraders Halloween naar meer bloed.

Cast
De deelnemers zijn Monica Geuze, Katja Schuurman, Fajah Lourens, Guido Weijers, Jayjay Boske, Bente Fokkens, Bertie Steur, André Dongelmans, Eva Korenman, Bokoesam, Pepijn Lanen, Tim den Besten en Rob Goossens. Het manipulatieve spel wordt gespeeld onder leiding van presentator Frank Evenblij.

Vanaf 30 september 2023 is première van De Verraders Halloween te zien op RTL 4. Alle afleveringen zijn te streamen bij Videoland. Genre: Competitie, Reality. Tijdsduur: 57 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's