Nieuw op SkyShowtime: deze films en series zijn nieuw in november 2023

Nieuw op SkyShowtime: deze films en series zijn nieuw in november 2023
Met onder meer Frasier en Renfield

Film :

In november zullen de temperaturen langzaam weer gaan zakken en dat betekent dat de dekentjes weer uit de kast getrokken kunnen worden om weer wat avondjes op de bank voor de televisie te verblijven. De streamingdiensten maken dat wat makkelijker door met veel nieuwe titels te komen. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in november 2023.

5 kijktips van Gids.tv

Frasier (3 november)

SkyShowtime (serie, première)

Kelsey Grammer als Frasier in reboot 'Frasier'. Bron: Paramount
De nieuwe serie volgt Frasier Crane in het volgende hoofdstuk van zijn leven. In de serie keert Crane terug naar Boston, Massachusetts, met nieuwe uitdagingen, nieuwe relaties om aan te gaan en een paar oude dromen om eindelijk waar te maken. Bekijk hier waar je vanaf 3 november Frasier kunt streamen.

Na de première van de serie (die bestaat uit twee afleveringen) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 29 december.

Spoiler Alert (12 november)

SkyShowtime (film)

Jim Parsons, Sally Field e.a. in 'Spoiler Alert'. Bron: Universal
In deze film vertelt Michael Ausiello het verhaal van de elf maanden tussen het moment waarop zijn partner, fotograaf Kit Cowan, de diagnose terminale kanker kreeg en zijn overlijden. Aan bod komen ook hun ontmoeting, hun verliefdheid en de ups en downs gedurende veertien jaar. Hoe zouden ze hun grootste uitdaging aankunnen na het overwinnen van zoveel obstakels om ware liefde te vinden? Lees hier waar je Spoiler Alert kunt kijken.

Dreamland (21 november)

SkyShowtime (serie, première)

De serie speelt zich af in de Britse badplaats Margate en is een donkere maar komische verkenning van de relaties tussen vrouwen van meerdere generaties. De oudste zus Trish is voor de derde keer zwanger en haar twee zussen Clare en Leila scharen zich samen met hun moeder en hun oma om haar heen. Maar wanneer hun andere zus, Mel, onverwacht weer in hun leven opduikt, dreigt
haar terugkeer de hele familie te ontwrichten. Bekijk hier waar je vanaf 21 november Dreamland kunt streamen.

Na de première van de serie (die bestaat uit één aflevering) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 26 december.

Book Club: The Next Chapter (27 november)

SkyShowtime (film)

Mary Steenburgen, Diane Keaton, Jane Fonda en Candice Bergen in 'Book Club: The Next Chapter'. Bron: Universal
In deze tweede film gaan de vier vriendinnen van de boekenclub voor het eerst van hun leven op een echte meidentrip… naar Italië. Als de boel totaal ontspoort en er geheimen boven water komen, verandert wat een ontspannen vakantie had moeten zijn in een uitzonderlijk avontuur kriskras door het land. Lees hier waar je Book Club: The Next Chapter kunt kijken.

Renfield (november)

SkyShowtime (film)

Nicolas Cage en Nicholas Hoult in 'Renfield'. Bron: Universal
Het verhaal gaat over R.M. Renfield. Hij is sinds eeuwen de handlanger van graaf Dracula. Tot hij besluit om in het hedendaagse New Orleans een nieuw leven te beginnen. Hij wordt hevig verliefd op de vurige agente Rebecca Quincy. Lees hier waar je Renfield kunt kijken.

Verder op SkyShowtime

  • Fellow Travelers (19 november, serie, première) De serie is een episch liefdesverhaal en een politieke thriller over de kortstondige romance van twee zeer verschillende mannen. Matt Bomer speelt de charismatische Hawkins Fuller, die verborgen voor het publieke oog een carrière in de politiek heeft. Kijk ook de trailer.

Na de première van de serie (die bestaat uit één aflevering) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 7 januari 2024.

Actuele video's

Meer actuele video's