Ajax - Brighton live op tv en online (groepsfase Europa League)

Ajax - Brighton live op tv en online (groepsfase Europa League)
Gaat Ajax eindelijk een wedstrijd winnen?

Sport :

Ajax is op de weg terug na een aantal overwinningen in de Eredivisie: onder John van 't Schip werd vertrouwen getankt en twee keer gewonnen. De hoogste tijd om dat ook in de Europa League te gaan doen. De terugwedstrijd tussen Ajax en het Engelse Brighton in de Johan Cruijff ArenA is donderdag 9 november om 18.45 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en online via de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - Brighton

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Goed weggekomen?
De vorige wedstrijd was de eerste én eennalaatste wedstrijd van Hedwiges Maduro als hoofdtrainer van Ajax. Tegen Brighton hadden de Amsterdammers echter geen schijn van kans en het lijkt dat de Amsterdammers met 2-0 nog redelijk goed zijn weggekomen. Pedro en Ansu Fati maakten de goals.

Winnen
Tot nu toe wonnen de Amsterdammers nog niet in de Europa League, maar verloren ze ook nog maar slechts één keer: vorige speelronde dus, tegen Brighton. Met twee punten staan de Amsterdammers nog steeds redelijk kansloos onderaan, dus een overwinning moet er wel echt komen.

De wedstrijd Ajax - Brighton is op donderdag 9 november om 18.45 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 18.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV