Feyenoord - AZ live op tv en online (topper Eredivisie)

Feyenoord - AZ live op tv en online (topper Eredivisie)
Wedstrijd in twaalfde speelronde

Sport :

Op zondag 12 november spelen Feyenoord en AZ in de twaalfde speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip in Rotterdam. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - AZ

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Europese week
Beide ploegen hebben niet de beste Europese week van hun seizoen gehad: Feyenoord verloor nipt met 0-1 in Rome, terwijl AZ ondanks een voorsprong in Londen uiteindelijk met 1-2 verloor van Aston Villa. Beiden hebben dus revanche te nemen én staan gelijk in de competitie. Dat het spannend wordt is zeker: van de laatste vijf wedstrijden in De Kuip won Feyenoord er drie en AZ er twee.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.15 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Feyenoord - AZ is zondag 12 november om 16.45 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur / 22.20 uur / 23.40 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV