Ajax - Vitesse live op tv en online (Eredivisie)

Ajax - Vitesse live op tv en online (Eredivisie)
Wedstrijd in dertiende speelronde

Sport :

Op zaterdag 25 november spelen Ajax en Vitesse in de dertiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De wedstrijd wordt om 21.00 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - Vitesse

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De Amsterdammers waren op de goede weg, maar morsten toch weer punten in het afgelopen weekend: ze kwamen in Almere niet verder dan een 2-2 tegen Almere City. Met een wedstrijd minder staat de ploeg van John van 't Schip nu twaalfde en nemen het dit weekend op tegen de hekkensluiter van de competitie: het op het randje van de afgrond bungelende Vitesse. Dat moet toch drie punten worden?

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 20.45 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 23.40 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Ajax - Vitesse is zaterdag 25 november om 21.00 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.40 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's