AS Roma - Ajax live op tv en online (Champions League vrouwen)

AS Roma - Ajax live op tv en online (Champions League vrouwen)
Verrassende overwinning op Paris Saint-Germain

Sport :

De Ajax-dames hebben een bijzondere plek in de Champions League weten te verwerven. In een poule met Paris Saint-Germain, AS Roma en Bayern München is wel sprake van een bijzonder debuut. De wedstrijd tegen AS Roma is op donderdag 23 november om 21.00 uur te zien op NPO 3 en een livestream via Gids.tv.

Na afloop van de wedstrijd volgt de samenvatting van AS Roma - Ajax bij Gids.tv.

Overwinning
Het debuut in de Champions League is al heel wat, maar des te knapper is het dat de Amsterdammers hun eerste wedstrijd tegen topclub Paris Saint-Germain wisten te winnen. Door goals van Tiny Hoekstra en aanvoerder Sherida Spitse werd het uiteindelijk 2-0 in eigen ArenA.

Knappe prestatie
De volgende tegenstander van Ajax is AS Roma. Zij leverden ook een knappe prestatie door Bayern München op 2-2 te houden op de campus in München. De wedstrijd wordt gespeeld in het Stadio Tre Fontane, een rugbystadion in Rome waar de dames hun thuiswedstrijden spelen.

De Champions League-wedstrijd AS Roma - Ajax is donderdag 23 november om 21.00 uur te zien op NPO 3 en de Gids.tv-livestream. De samenvatting volgt na deze wedstrijd.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV