Engeland - Nederland live op tv en online (Nations League vrouwen)

Engeland - Nederland live op tv en online (Nations League vrouwen)
Is Miedema definitief terug?

Sport :

De Nederlandse voetbalvrouwen vervolgen hun Nations League avontuur met wedstrijden tegen Engeland en België: gaan de dames de koppositie pakken? De wedstrijd tussen de Oranje Leeuwinnen en Engeland is op vrijdag 1 december om 20.45 uur te zien op NPO 3 en online via NOS.nl en een livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Engeland - Nederland

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Hamden
Top op heden is Nederland de koploper van de Nations League, met maar liefst drie punten meer dan de huidige wereldkampioen, die deze wedstrijd de tegenstander van de dames is. De overwinning op de Schotse dames afgelopen wedstrijd was krap: 0-1 op Hamden Park.

België
Hoe komt het dan dat de dames van Engeland het in de poule wat minder doen? Nou... eigenlijk alleen door het verlies tegen België afgelopen speelronde. In het King Power at Den Dreef stadion werd het uiteindelijk 3-2 voor de Belgische dames. De afgelopen wedstrijd dat Nederland en Engeland tegenover elkaar stonden werd het 2-1 voor de OranjeLeeuwinnen.

De wedstrijd Engeland - Nederland is op vrijdag 1 december om 20.45 uur te zien op NPO 3, NOS.nl en de Gids.tv-livestream. De samenvatting vind je op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV