Nieuw seizoen van Maestro start zondag 3 december op NPO 1

Nieuw seizoen van Maestro start zondag 3 december op NPO 1
Met o.a. Pepijn Lanen en Tjitske Reidinga

Kijktip :

Nu Boer zoekt vrouw van de buis verdwijnt, kun je op zondagavond weer genieten van een nieuw seizoen van Maestro. Deze reeks start op zondag 3 december, een groep gloednieuwe bekende Nederlanders doet een poging om gekroond te worden tot beste dirigent.

Maestro gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Welke BN’ers doen mee?
In het nieuwe seizoen van Maestro zijn de volgende BN’ers de kandidaten: artiest en schrijver Pepijn Lanen, muzikant Frédérique Spigt, zanger Ammar Bozoglu, acteur Tjitske Reidinga, stand-up comedian Glodi Lugungu, presentator en acteur Chris Zegers en presentator en journalist Roos Moggré. De presentatie is traditiegetrouw in handen van Frits Sissing.

Nieuwe stukken en juryvoorzitter
De kandidaten dirigeren dit seizoen veel nieuwe populaire klassieke werken die nog niet eerder in het programma voorbijkwamen. Maar uiteraard worden ook oude vertrouwde stukken gespeeld, met als klapstuk het gevreesde finalewerk: De Vijfde van Beethoven. Dirigent en pianist Ed Spanjaard is de nieuwe juryvoorzitter van dit seizoen. Hij was jarenlang chef-dirigent van het Limburgs Symfonie Orkest en het Nieuw Ensemble en werkte samen met bekende componisten. Hij vormt samen met Dominic Seldis en Isabelle van Keulen de jury.

Het nieuwe seizoen van Maestro is vanaf 3 december elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Maestro terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV