RKC Waalwijk - Ajax live op tv en online (inhaalwedstrijd Eredivisie)

RKC Waalwijk - Ajax live op tv en online (inhaalwedstrijd Eredivisie)
Laatste tien minuten worden uitgespeeld

Sport :

Op woensdag 6 december spelen Ajax en RKC Waalwijk het restant van de wedstrijd van een aantal maanden geleden tegen elkaar in het Mandemakers Stadion in Waalwijk. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten RKC Waalwijk - Ajax

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Restant
De hoofdstedelingen en RKC Waalwijk spelen het restant van de wedstrijd die op 30 september werd gespeeld. Door een heftige botsing tussen doelman Etienne Vaessen en spits Brian Brobbey werd die wedstrijd niet uitgespeeld. Tot op heden is het in die wedstrijd 2-3, waardoor Ajax de wedstrijd lijkt te gaan winnen.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.30 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 23.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

RKC Waalwijk - Ajax is woensdag 6 december om 20.00 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's