Feyenoord - FC Volendam live op tv en online (Eredivisie)

Feyenoord - FC Volendam live op tv en online (Eredivisie)
Wedstrijd in 15e speelronde

Sport :

Op donderdag 7 december spelen Feyenoord en FC Volendam in de vijftiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip in Rotterdam. De wedstrijd wordt om 21.00 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - FC Volendam

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De Rotterdammers lijken na het verlies in eigen Kuip tegen PSV knock-down wat betreft het kampioenschap. Veel mensen in Rotterdam kijken nu vooral naar plek 2 in de competitie én natuurlijk de andere plaatsen waar de Rotterdammers nog deelnemen. Natuurlijk mogen ze wedstrijden tegen Volendam voor die tweede plaats alsnog niet verliezen.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 20.15 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 23.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Feyenoord - FC Volendam is donderdag 7 december om 21.00 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's