Ajax - PEC Zwolle live op tv en online (Eredivisie)

Ajax - PEC Zwolle live op tv en online (Eredivisie)
Wedstrijd in 16ste speelronde

Sport :

Op zondag 17 december spelen Ajax en PEC Zwolle in de zestiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Johan Cruijff ArenA. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - PEC Zwolle

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De ploeg van John van 't Schip doet het niet geheel onaardig de afgelopen weken. Bij een overwinning op PEC Zwolle kunnen de Amsterdammers zelfs weer omhoog kijken, richting de vierde plek. Nu is hij nog redelijk buiten zicht. Van de vijfde plek zullen ze voorlopig geen afscheid hoeven te nemen, want Sparta heeft een veel minder doelsaldo.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.15 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Ajax - PEC Zwolle is zondag 17 december om 16.45 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's