Waar en wanneer kun je kerstklassieker Home Alone kijken tijdens Kerst 2023 op tv?

Waar en wanneer kun je kerstklassieker Home Alone kijken tijdens Kerst 2023 op tv?
Macaulay Culkin alias Kevin dit jaar op SBS6 en NET5

Film :

De Amerikaanse acteur Macaulay Culkin is inmiddels 43 jaar en verwierf als kindster wereldwijd bekendheid met de film Home Alone. Hij heeft begin december een ster gekregen op de Hollywood Walk of Fame in Los Angeles. Helemaal gegund natuurlijk, want elk jaar genieten miljoenen mensen van deze vrolijke familiefilms. Gaan we Kevin en familie McAllister dit jaar terugzien op de Nederlandse televisie? Jazeker wel! Gids.tv heeft het volledige overzicht.

SBS6 en NET5
Ook dit jaar gaan we boeven vangen met Kevin in deze fantastische kerstklassieker van de vorige eeuw. Dit jaar heeft SBS6 en NET5 de eerste twee films op het programma staan.

Op maandag 25 december (Eerste Kerstdag) om 20.25 uur: Home Alone op SBS6. De herhaling van deze film is op dinsdag 26 december om 18.20 uur te zien op NET5.

Op dinsdag 26 december (Tweede Kerstdag) om 20.25 uur: Home Alone 2: Lost in New York op SBS6. De herhaling is op woensdag 27 december om 18.05 uur te zien op NET5.

Disney+
Tijdens de kerstdagen is Home Alone natuurlijk ook te bekijken: Dan moet je een abonnement op Disney+ hebben of de film huren via Pathé Thuis of andere VOD-diensten. Bekijk hier waar je alle films van Home Alone achter elkaar kunt streamen.

Bron: 20th Century Fox

KEVIN!
Het verhaal gaat over de Amerikaanse familie McCallister. Zij gaan tijdens de kerstvakantie op reis naar Frankrijk, blijft de acht jaar oude Kevin (Macaulay Culkin) per ongeluk alleen achter. Al snel nadat hij erachter komt dat hij alleen thuis is leert hij voor zichzelf te zorgen. Maar dan moet hij opeens het huis zien te verdedigen tegen de inbrekers Harry en Marv.

De eerste Home Alone-film zie je op maandag 25 december 2023 om 20.25 uur bij SBS6. De tweede film Home Alone 2: Lost in New York zie je op dinsdag 26 december 2023 om 20.25 uur bij SBS6. Genre: familie, komedie.

Actuele video's

Meer actuele video's