Tv-gids KNVB Beker: hier zie je de wedstrijden van donderdag 21 december

Met onder meer PSV - FC Twente en Hercules - Ajax

Sport :

In de week van dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 21 december wordt er gevoetbald in de tweede ronde van de KNVB Beker. Waar kun je alle wedstrijden kijken? Gids.tv zet de tv-gids en streaminggids van donderdag 21 december voor je uiteen.

Bekijk de aankondigingen, speelschema's, samenvattingen en hoogtepunten van het Nederlandse voetbal in het Eredivisie-dossier bij Gids.tv.

USV Hercules - Ajax

Vanaf 18.45 uur te zien op ESPN 2, voorbeschouwing vanaf 18.00 uur.

Ajax speelt in de tweede ronde van de KNVB Beker tegen de amateurs van USV Hercules uit Utrecht, die in hun eerste ronde wisten te winnen van SVV Scheveningen. De wedstrijd wordt afgewerkt in de Galgenwaard in Utrecht.

Vitesse - sc Heerenveen

Vanaf 20.00 uur op ESPN 4 en onderdeel van schakelprogramma op ESPN en Star Channel, voorbeschouwing vanaf 19.50 uur.

Een wedstrijd tussen twee Eredivisionisten: hekkensluiter Vitesse, die met meerdere zaken erg lastig in de wedstrijd zit, zou een overwinning in deze tweede ronde goed kunnen gebruiken. Dan moeten ze winnen van sc Heerenveen.

Katwijk - Almere City

Vanaf 20.00 uur te zien in het schakelprogramma op ESPN en Star Channel, hele wedstrijd online te zien op ESPN.nl.

De amateurs van Katwijk nemen het in deze tweede ronde wedstrijd op tegen Eredivisionist Almere City, die het met een veertiende plaats helemaal niet zo slecht doen in de hoogste competitie van Nederland. Quick Boys, de andere Katwijkse ploeg, won dinsdag al van De Graafschap.

Go Ahead Eagles - De Treffers

De Deventer' stuntploeg Go Ahead Eagles, die zesde staan met twee punten achter Ajax, spelen hun tweede rondeduel tegen de amateurs van De Treffers, die in hun eerste duel wonnen van UNA uit Veldhoven. De Groesbeekse 'reuzendoder' wist vorig jaar zowel van RKC als van Cambuur te winnen.

PSV - FC Twente

Vanaf 21.00 uur te zien op ESPN 3, voorbeschouwing vanaf 20.15 uur

De laatste wedstrijd in deze ronde is misschien wel het mooiste affiche van de hele ronde: koploper PSV speelt haar tweede ronde wedstrijd tegen FC Twente, de huidige nummer 4 van de Eredivisie. Alhoewel men misschien een spannende wedstrijd wil, kwam het er de vorige keer niet van. Nog geen maand geleden verloor Twente in eigen huis met 0-3 van de Eindhovenaren.

De tweede ronde van de KNVB Beker is van dinsdag 19 december tot en met donderdag 21 december te zien op ESPN en Star Channel.