Kerstfilm Familie Claus maandag 25 december te zien op NET5

Kerstfilm Familie Claus maandag 25 december te zien op NET5
Ook te streamen op Netflix

Film :

Deze gezellige kerstfilm over de familie Claus komt tijdens de feestdagen weer op de Nederlandse televisie met een sterrencast waar de kerstbellen zeker van gaan rinkelen. Onder andere Bracha van Doesburgh en Renée Soutendijk doen mee. Op 25 december (Eerste Kerstdag) is de film Familie Claus te zien op NET5. Uiteraard kun je De Familie Claus ook streamen op Netflix.

Magische Sneeuwbol
Het verhaal gaat over Jules Claus en houdt helemaal niet van Kerstmis. Terwijl zijn mama moet werken, brengt Jules tijdens de kerstvakantie veel tijd door in het speelgoedwinkeltje van zijn opa. Daar ontdekt hij een magische sneeuwbol die zijn wereld voorgoed door elkaar zal schudden en begint hij langzaam steeds meer te houden van de 'mooiste tijd van het jaar'.

Actrice Bracha van Doesburgh (Suzanne) in de film 'De Familie Clause'

Beoordeling Gids.tv: ★★

Kerstsfeer: 75% | IMDb ★ 5,5

Wie de kerst op zijn Vlaams en Nederlands wil ruiken, voelen en zien, zit goed bij dit familieavontuur die via NET5 de huiskamers binnenkomt. Als het om prachtige beelden en kerstsfeer gaat, scoort Familie Claus een ruime voldoende. Grote pluspunten zijn de prachtige muziek en de rollen van actrice Bracha van Doesburgh, die moeder Suzanne speelt, en de charismatische acteur Jan Decleir als Noël Claus. Deze fantasievolle familiefilm is een uitstekende start van het Kerstweekend. De traditie leeft voort, want de films Familie Claus 2 en Familie Claus 3 zijn, net als deze film, ook te zien op Netflix.

De film De Familie Claus 2 is op Tweede Kerstdag (dinsdag 26 december) om 16.20 te zien op NET5.

Cast
Naast Bracha van Doesburgh (All You Need Is Love) en Renée Soutendijk (Neem Me Mee) zijn ook Jan Decleir (De Suprise) en Mo Bakker (Niet Schieten) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Matthias Temmermans (Mega Mindy en het zwarte kristal).

De film De Familie Claus is op maandag 25 december 2023 om 16.50 uur te zien op NET5. Genre: komedie, familie, fantasie. Tijdsduur: 96 minuten. Bekijk hier waar je de film Familie Claus kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's