Kerstspecial Van Roosmalen & Groenteman is Eerste Kerstdag te zien op NPO 3

Kerstspecial Van Roosmalen & Groenteman is Eerste Kerstdag te zien op NPO 3
Met Janny van der Heijden en Jan Slagter

Kijktip :

Het is Kerst, en dat is ook Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman niet ontgaan. Ze vieren dit met een speciale uitzending van hun humoristische talkshow, maandag 25 december op NPO 3.

Van Roosmalen & Groenteman gemist? Kijk elke uitzending terug via Gids.tv.

Terugblik op 2023
Van Roosmalen & Groenteman vieren Eerste Kerstdag in Showbiz City. Op geheel eigen wijze blikken ze samen met hun gasten Janny van der Heijden en Jan Slagter terug op het jaar 2023. Het Briefje van Marcel staat voor de gelegenheid volledig in het teken van kerst.

Terug bij NPO
Groenteman en Van Roosmalen nemen in hun show elke week samen met verschillende gasten op geheel eigen wijze de actualiteit door. Afgelopen zomer maakte het duo een uitstapje naar SBS6, ze waren de vervangers van Vandaag Inside. In september keerden Marcel en Gijs weer terug bij de NPO, onder anderen Britt Dekker, Henri Bontebal en Dolf Jansen waren in dit seizoen te gast.

De Kerstspecial Van Roosmalen & Groenteman is maandag 25 december om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Van Roosmalen & Groenteman terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's