Finale The Masked Singer op oudejaarsavond: wie zit achter masker van de winnaar?

Finale The Masked Singer op oudejaarsavond: wie zit achter masker van de winnaar?
Opvolger Jeroen van der Boom wordt onthuld

Kijktip :

Normaal kun je op oudejaarsavond kijken naar een special van The Masked Singer. Maar dit jaar loopt het even anders, het is tijd voor de grote finale van de spectaculaire zangwedstrijd. De aftrap van deze reeks was 10 november en zondagavond kun je bij RTL 4 kijken naar de grote ontknoping.

The Masked Singer gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Gemaskerde BN’ers
In The Masked Singer verzorgen verschillende bekende Nederlanders, die niet per se bekend staan om hun geweldige zangkwaliteiten, een optreden. Alleen treden zij op in een hysterisch pak die hun identiteit geheimhoudt. Het panel krijgt de taak om te raden wie er achter het masker schuilt. Ze krijgen hints, maar de zangers en zangeressen proberen de panelleden ook om de tuin te leiden. Het panel bestaat dit jaar uit Loretta Schrijver, Buddy Vedder, Carlo Boszhard, Gerard Joling en Monica Geuze.

Wie wint The Masked Singer 2023?
Op 31 december is het tijd voor de grote ontknoping. Er zijn dit seizoen al diverse BN’ers ontmaskerd, waaronder Bert van Leeuwen, Dionne Stax en Anky van Grunsven. In eerdere edities van The Masked Singer werden Jeroen van der Boom, Jan Dulles, Tania Kross en Jamai Loman tot winnaar gekroond.

De finale van The Masked Singer is zondag 31 december om 21.30 uur te zien bij RTL4. Je kunt de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's