Nieuw avonturenprogramma No Way Back gaat zondag van start op SBS6

Nieuw avonturenprogramma No Way Back gaat zondag van start op SBS6
Ex-commando Ray Klaassens begeleidt de kandidaten

Kijktip :

Zondag gaat er een gloednieuw avonturenprogramma van start bij SBS6: No Way Back. In een loodzware tocht door de wildernis draait het allemaal om de vraag: stoppen of doorgaan?

No Way Back gemist? Kijk alle afleveringen terug bij Gids.tv.

Ray Klaassens
Zestien avonturiers worden getest op mentale veerkracht, strategie en uithoudingsvermogen. De bekende ex-commando Ray Klaassens begeleidt de kandidaten op een tocht door de ruige wildernis van Noorwegen. Jan Versteegh is de presentator van No Way Back. Terwijl de tocht steeds zwaarder wordt, komen ze voor de spannendste uitdagingen te staan: van abseilen van een zestig meter hoge brug en het oversteken van een klif met een touwbrug tot een nat pak halen in een ijskoude rivier.

Twee manieren om geld te winnen
De kandidaten worden gedurende de tocht vier keer geconfronteerd met het ultieme dilemma: blijven ze achter in een van de survivalkampen? Of gaan ze door richting finish? Er staat maar liefst 100.000 euro op het spel, er zijn twee manieren om geld te winnen: achterblijven in één van de vier kampen, of de finish halen. Hoeveel een kamp waard is, wordt pas onthuld als de avonturiers er aankomen. De finish is het meeste waard: 50.000 euro. Maar één ding staat vast: zodra er een keuze is gemaakt, is er geen weg terug.

No Way Back is vanaf zondag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van No Way Back terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's