Go Ahead Eagles - Ajax live op tv en online (Eredivisie)

Go Ahead Eagles - Ajax live op tv en online (Eredivisie)
Wedstrijd in 17e speelronde

Sport :

Op zondag 14 januari spelen Ajax en Go Ahead Eagles in de zeventiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Adelaarshorst in Deventer. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten Go Ahead Eagles - Ajax

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
Na een hele moeizame seizoensstart - met zelfs een historische 18e plaats tot gevolg - krabbelt Ajax steeds meer op. Een vijfde plaats staat nu op het scorebord, maar ze spelen zondag tegen hun directe concurrent voor die positie: ze moeten dus wel winnen in de Adelaarshorst. Van de afgelopen vijf wedstrijden tegen Go Ahead lukte ze dat slechts één keer: ook werd er een keer verloren en drie keer gelijkgespeeld.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 13.45 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Go Ahead Eagles - Ajax is zondag 14 januari om 14.30 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's