Tv-gids KNVB Beker: hier zie je de wedstrijden van woensdag 17 januari

Tv-gids KNVB Beker: hier zie je de wedstrijden van woensdag 17 januari
Met onder meer AZ - Quick Boys

Sport :

In de week van dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 januari wordt er weer gespeeld om de KNVB Beker. In deze derde ronde wordt gestreden om een plek in de kwartfinales. Waar kun je alle wedstrijden kijken? Gids.tv zet de tv-gids en streaminggids van donderdag 18 januari voor je uiteen.

Bekijk de aankondigingen, speelschema's, samenvattingen en hoogtepunten van het Nederlandse voetbal in het Eredivisie-dossier bij Gids.tv.

1. Vitesse - AFC Amsterdam

Vanaf 18.45 uur op ESPN 2, voorbeschouwing vanaf 18.15 uur

In het Gelredome staat een wedstrijd tussen Eredivisionist Vitesse en de amateurs van AFC op het programma. De Amsterdammers versloegen in de eerste twee rondes van de beker PEC Zwolle (1-0) en de amateurs van Volendam (1-0). Vitesse presteert in de Eredivisie wat minder, maar won in de tweede ronde wel met 1-0 van sc Heerenveen.

2. USV Hercules - Cambuur Leeuwarden

Vanaf 21.00 uur op ESPN en Star Channel, voorbeschouwing vanaf 19.30 uur

De belangrijkste wedstrijd van de donderdagavond is de wedstrijd tussen de amateurs van Hercules en Eerste Divisionist Cambuur Leeuwarden. De amateurs uit Utrecht wonnen in de tweede ronde zeer verrassend van Ajax in de Galgenwaard en staan nu dus in deze ronde. Cambuur won in de tweede ronde met 3-0 van FC Dordrecht.

De derde ronde van de KNVB Beker is van dinsdag 16 januari tot en met donderdag 18 januari te zien op ESPN en Star Channel.

Actuele video's

Meer actuele video's