Netflix-review 'No Hard Feelings': streamen of skippen?

Streamen of skippen? No Hard Feelings is ongemakkelijke tienerkomedie met leuke cast
Nieuw op Netflix met Jennifer Lawrence en Andrew Barth Feldman

Film :

We zagen de Hunger Games-actrice Jennifer Lawrence nog nooit in een foute tienerkomedie: tot aan productie uit 2023. Weet ze ook de kijkers op streamingdienst Netflix te vermaken en om haar vingers en andere lichaamsdelen te binden? Wij denken toch van wel.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees onze beoordelingen van de nieuwste films en series op de streamingdiensten en in de bioscoop.

Maddie Barker
Het verhaal gaat over Maddie. Wanneer ze op het punt staat om haar ouderlijk huis kwijt te raken, ziet Maddie een vrij opmerkelijke vacature: rijke helikopterouders zoeken iemand die met hun introverte 19-jarige zoon Percy wil ‘daten’ voordat hij naar de universiteit gaat.

No Hard Feelings - streamen of skippen?

Wat wij er van vinden
Regisseur Gene Stupnitsky gooide met de film Good Boys in 2019 hoge ogen. Goede komedies die meeliften op de komedies die in de jaren 2000 populair waren. Met No Hard Feelings probeert hij dat trucje opnieuw, alleen ditmaal lukt dat iets minder goed. De fysieke komedie in de film is een fantastisch element in deze film, maar dat is dan het enige waar we zo nu en dan om kunnen lachen. De dialogen en grappen uit de monden van de acteurs werkt eigenlijk nauwelijks en die personages zelf zijn daarvan eigenlijk het grootste probleem: die zijn zo eendimentionaal, dat het zo nu en dan best pijnlijk is om naar te kijken. En dat terwijl de 'premise' en het idee achter deze film een stroom aan goede grappen zouden moeten opleveren. Het verhaal is in ieder geval wel rond en dat is al meer dan in de gemiddelde Netflix komedie. Waarschijnlijk zullen de meeste kijkers het rommeltje in tekst en uitleg de film wel vergeven.

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
Deze film is een bescheiden feestje, maar niet de glorieuze comeback van Jennifer Lawrence waarop iedereen hoopte. Lawrence tilt de matige sketches eigenhandig naar een iets hoger niveau, zodat je toch glimlachend doorkijkt. Voor een keer best aardig, vooral als deze film gratis via Netflix in je schoot geworpen wordt. Streamen dus!

De film No Hard Feelings is nu te streamen op Netflix. Regie: Gene Stupnitsky. Cast: Jennifer Lawrence (Causeway), Andrew Barth Feldman, Laura Benanti, Matthew Broderick, Natalie Morales. Genre: komedie, romantiek. Tijdsduur: 103 minuten.

Actrice Jennifer Lawrence (Maddie Barker) en Christian Galvis in de film 'No Hard Feelings'

Actuele video's

Meer actuele video's