Ajax - RKC Waalwijk live op tv en online (Eredivisie)

Ajax - RKC Waalwijk live op tv en online (Eredivisie)
Wedstrijd in de achttiende speelronde

Sport :

Op zondag 21 januari spelen Ajax en RKC Waalwijk in de achttiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - RKC Waalwijk

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
Ajax is gered: Jordan Henderson is binnen! Na de presentatie van afgelopen week lijkt iedereen weer zeer positief gestemd in Amsterdam. RKC is de tegenstander waarbij de proef op de som moet worden genomen. Een beladen duel: in de vorige wedstrijd dit seizoen kwamen Brian Brobbey en RKC-doelman Etienne Vaessen nog heftig in botsing.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.15 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Ajax - RKC Waalwijk is zondag 21 januari om 16.45 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's