Streamen of skippen: Mission: Impossible - Dead Reckoning is sensationele popcornknaller van bovenste plank

Streamen of skippen: Mission: Impossible - Dead Reckoning is sensationele popcornknaller van bovenste plank
Met Tom Cruise in topvorm

Film :

De zevende Mission Impossible-film was vorig jaar een ware box office hit. De film met Tom Cruise als spion Ethan Hunt bracht wereldwijd meer dan 900 miljoen dollar op: dat tegen sterke tegenstanders Oppenheimer en Barbie, die beiden het miljard aantikten. En staat aanstaande vrijdag gewoon op SkyShowtime.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"We all share the same fate"
Het verhaal van Ethan Hunt gaat verder. Hij en zijn IMF-team beginnen aan hun gevaarlijkste missie tot nu toe: het opsporen van een angstaanjagend nieuw wapen dat de hele mensheid bedreigt, voordat het in verkeerde handen valt. Er volgt een dodelijke race rond de wereld waarbij controle over de toekomst en het lot van de wereld op het spel staan en Ethan wordt geconfronteerd met duistere krachten uit zijn verleden.

Mission: Impossible - Dead Reckoning - streamen of skippen?

Wat wij er van vinden
Terwijl de productie voor Mission: Impossible - Dead Reckoning Part Two - waarvan inmiddels bekend is dat de film een andere naam gaat krijgen - al in volle gang is, schiet Tom Cruise met het eerste deel wéér raak. Een nieuw actiespektakel in de inmiddels imponerende reeks van Mission Impossible-films. Een groot deel van de uitstekende cast van Fallout keert terug, met onder andere een prachtige Rebecca Ferguson, Simon Pegg en Ving Rhames in opnieuw sterke en grappige bijrollen. We vliegen ook in dit deel weer de aardbol over, we komen onder meer in Rome, Venetië, Abu Dhabi en zelfs héél even in Amsterdam. De film blijft 163 minuten boeien, vooral door de gigantische actie en de sensationele en waanzinnige treinscène in de Oostenrijkse Alpen als finale.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★½
Ja, we kunnen er gewoon niet omheen: De inmiddels 61-jarige Tom Cruise stunt er nog lekker op los in adembenemende actiescènes en dat mag je eigenlijk niet missen. Het spannende verhaal brengt momenten dat je op je puntje van je stoel zit, en dat is best uniek. Het zorgt voor een vet spionageavontuur met gouden rand.

Vanaf 9 februari 2024 is de film Mission: Impossible – Dead Reckoning te zien op SkyShowtime. Genre: actie, thriller, drama. Tijdsduur: 163 minuten.

Bron: Universal Pictures International

Actuele video's

Meer actuele video's