Streamen of skippen: Twisted Metal is komische actieserie gebaseerd op gameklassieker

Streamen of skippen: Twisted Metal is komische actieserie gebaseerd op gameklassieker
Van de makers van Deadpool en Zombieland

Film :

Marvel-ster Anthony Mackie trapt hard op het gaspedaal in deze gameverfilming uit vervlogen tijden. Fanatieke gamers weten het nog wel: Twisted Metal uit 1995 was een ware hit op de Sony's Playstation: er werden meer dan 5 miljoen exemplaren van de game verkocht. Jaren later krijgen we eindelijk deze serie. De grote vraag is natuurlijk: moet je dit zien of is dit vergane glorie?

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees onze beoordelingen van de nieuwste films en series op de streamingdiensten en in de bioscoop.

Sweet Tooth
In een post-apocalyptische wereld krijgt John Doe, een spraakzame melkboer met geheugenverlies, een levensgevaarlijke missie om de desolate wereld te doorkruisen. Hij moet een cryptisch pakketje afleveren om in leven te blijven. Samen met de hulp van Quiet, een onbezonnen autodief, staat Doe voor een levensveranderende kans. Om een betere toekomst veilig te stellen, zal Doe het echter moeten opnemen tegen meedogenloze plunderaars in dodelijke en destructieve voertuigen.

Twisted Metal - streamen of skippen?

Deze serierecensie is gebaseerd op de eerste drie afleveringen van de serie.

Wat wij er van vinden
Niet alle gameverfilmingen zijn geslaagd en het is dus spannend of deze live-action serie uit de Peacock-stallen wel het kijken waard is. We kunnen opgelucht ademhalen, want popcorn en actie is gegarandeerd in deze serie. Al heeft het verhaal weinig te maken met het originele spel, het is vooral het nostalgische gevoel dat in deze serie wel enorm herkenbaar is. De vele verwijzingen en easter eggs zullen door de fans zeker worden gewaardeerd, maar ook niet-gamers kunnen makkelijk instappen. De gestoorde killer clown Sweet Tooth - compleet met gepimpte ijscocar vol bizarre wapens - is de perfecte eindbaas in deze Amerikaanse actieserie voor de liefhebber.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Een echte Amerikaanse televisieserie met aardige special effects (uit de computer) en wat mager verhaaltje. De vele personages maken de serie met leuke rol voor Anthony Mackie en is Sweet Tooth de perfecte eindbaas. Gamers mogen dit niet missen, fout, geweldadig en bij vlagen best lekker.

De serie Twisted Metal is nu te streamen op Prime Video. Ontwikkeld door: Rhett Reese, Paul Wernick en Michael Jonathan Smith (Deadpool). Cast: Anthony Mackie, Neve Campbell, Stephanie Beatriz, Will Arnett, Thomas Haden Church. Deze serie bevat 10 afleveringen van rond de 30 minuten. Genre: actie, komedie, avontuur.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV