Tennis: ABN Amro Open 2024 live op tv en online (inclusief speelschema)

Tennis: ABN Amro Open 2024 live op tv en online (inclusief speelschema)
Wél Australian Open-winnaar, niet titelverdediger

Sport :

Begin februari staat er traditiegetrouw weer het eerste grote Nederlandse tennisevenement op het programma: de ABN Amro Open in Ahoy Rotterdam. Op zaterdag 10 februari start het kwalificatietoernooi, vanaf maandag 12 februari tot en met zondag 18 februari is het hoofdtoernooi te zien. Ziggo Sport is er het hele toernooi bij. Ook de NOS is er bij: maandag tot en met vrijdag zijn de avondsessies te zien op NOS.nl, het weekend zijn de wedstrijden ook op tv te zien.

Lees ook op welk kanaal je Ziggo Sport kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

Deelnemers
De huidige titelverdediger van het toernooi, Danill Medvedev, is er niet bij om zijn titel ook effectief te verdedigen. Wie er wel bij is: de man die hem versloeg in de finale van de Australian Open: Jannik Sinner. Hij is de hoogst geplaatste deelnemer van het toernooi en krijgt tegenstand van Andrey Rublev, Holger Rune en Hubert Hurkacz. Namens Nederland zijn in ieder geval Tallon Griekspoor, Jesper de Jong en Botic van de Zandschulp erbij. Gijs Brouwer, Guy den Ouden en Thijs Boogaard maken via het kwalificatietoernooi nog kans op een ticket.

Lees ook de volledige tenniskalender van het seizoen 2024.

Speelschema ABN Amro Open 2024

Vanaf maandag 12 februari: eerste rondes

Donderdag 15 februari: tweede rondes

Zaterdag 17 februari: halve finales

Zondag 18 februari

  • 15.30 uur: Sinner - De Minaur (finale)

De ABN Amro Open 2024 zijn van maandag 12 februari tot en met zondag 18 februari te zien via onder meer Ziggo Sport, Ziggo Sport Tennis, NOS.nl en op NPO 1. Volg ook alles van de ABN Amro Open in het tennisdossier van Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's