sc Heerenveen - Ajax live op tv en online (Eredivisie)

sc Heerenveen - Ajax live op tv en online (Eredivisie)
Wedstrijd in 21ste speelronde

Sport :

Op zondag 11 februari spelen Ajax en sc Heerenveen in de eenentwintigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 3.

Samenvatting en hoogtepunten sc Heerenveen - Ajax

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De ploeg van John van 't Schip krabbelt terug uit het diepe dal waarin ze de eerste seizoenshelft zaten. Met het 1-1 gelijkspel op PSV afgelopen week is er nog steeds hoop op het rechtstreeks behalen van Europees voetbal en staat nu zelfs al op gelijke hoogte met de nummer vier AZ. Een overwinning op Heerenveen is niet onmogelijk: de afgelopen vier Eredivisieduels tegen de Friezen werden met ruime cijfers gewonnen.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 13.45 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

sc Heerenveen - Ajax is zondag 11 februari om 14.30 uur live te zien op ESPN 3. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's