Streamen of skippen: vijf sterren film Past Lives nu te zien op Prime Video

Streamen of skippen: vijf sterren film Past Lives nu te zien op Prime Video
Romantiek en drama met Teo Yoo, Greta Lee en John Magaro

Film :

Valentijnsdag staat voor deur en dat betekent de liefde voor je partner, familielid of vrienden tonen. Of je kijkt een mooie romantische film. Als er dan één film gezien moet worden laat het dan deze parel van het imponerende regiedebuut van Celine Song zijn. Een onvergetelijke romantisch drama die inslaat als een bom.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees onze beoordelingen van de nieuwste films en series op de streamingdiensten en in de bioscoop.

"Jij droomt in een taal die ik niet begrijp"
Het verhaal gaat over Nora en Hae Sung. Zij zijn als kind bevriend. De jeugdvrienden worden gescheiden wanneer Nora's familie van Zuid-Korea naar Canada emigreert. De film volgt het tweetal in drie episodes, over een periode van ongeveer 12 jaar.

Past Lives - streamen of skippen?

Wat wij er van vinden
Er zijn honderd Hollywood-films van hetzelfde kaliber als Past Lives en toch is er geen enkele die zo fris en vernieuwend is als deze film. Het is knap dat deze film best een hoop valkuilen heeft en in geen enkele valkuil valt: elke keuze die deze film maakt, is raak. Van het verhaal tot de cinematografie en van het acteerwerk tot de muziek: alles werkt. De emotie, die deze film absoluut in huis heeft, wordt nooit opgeblazen - iets dat in zo'n beetje elk Hollywood-drama wel gebeurd - en blijft subtiel. De film behoort wat ons betreft tot één van de beste van 2023 en dat mag gevierd worden met hopelijk een grote opkomst in de bioscoop. Want dat is voor films als Past Lives absoluut niet vanzelfsprekend.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★★
Dit verhaal viert de liefde maar ook de liefde die geweest is. Een waanzinnig mooi liefdesverhaal die gedragen wordt door een uitmuntende cast. Wie het oorlogspad van de liefde kent zal door Past Lives zeker geraakt worden. En dat misschien wel voor zijn of haar hele leven. Ga dat zien!

De film Past lives is nu te zien op Prime Video. Regie: Celine Song. Cast: Teo Yoo, Greta Lee, John Magaro. Genre: drama, romantiek. Tijdsduur: 106 minuten.

Bron: The Searchers

Actuele video's

Meer actuele video's