Finale The Tribute - Battle of the Bands zie je zaterdag bij SBS6: dit zijn de finalisten

Finale The Tribute - Battle of the Bands zie je zaterdag bij SBS6: dit zijn de finalisten
Wat is de beste coverband?

Kijktip :

Zaterdag is het zover, dan is het tijd voor de grote finale van The Tribute - Battle of the Bands. Dan zien we welke muzikale groep tot de allerbeste coverband van 2024 wordt gekroond.

The Tribute - Battle of the Bands gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Favoriet verlaat de show
Elke week brengen diverse tribute bands een ode aan hun idool. In de halve finale vorige week werd beslist welke groepen dit jaar in de grote finale staan. Toen waren de kijkers erg geschokt door de exit van de populaire band Tribute to Toto, die met name in het begin van het avontuur veel indruk maakte en als favoriet werd gezien.

Dit zijn de The Tribute - Battle of the Bands-finalisten van 2024

  • Totally Spice
  • Bee Gees Forever
  • Sinatra by Douglas & BOSCO
  • Phil Bee Cocker Band
  • Fortunate Sons - CCR Tribute
  • The Brothers Of Blues

Optreden Ziggo Dome
Er staat in dit programma nogal wat op het spel, namelijk een optreden in de Ziggo Dome op 12 april 2024. Vier finalisten mogen daar optreden, de winnaar mag maar liefst een uur op het podium staan en de rest korter. Die droom ging al in vervulling voor Bouke Scholten, met The ElvisMatters Band won hij seizoen 2. De optredens worden beoordeeld door de vakjury, bestaande uit Cesar Zuiderwijk, Angela Groothuizen en Spike. Ook heeft de publieksjury een stem. De presentatie is (dit jaar voor het laatst) in handen van Gerard Ekdom.

De finale van The Tribute - Battle of the Bands is zaterdag 17 februari om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Tribute - Battle of the Bands terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's