RB Leipzig - Real Madrid live op tv en online (zestiende finales Champions League)

RB Leipzig - Real Madrid live op tv en online (zestiende finales Champions League)
Gaat de Koninklijke opnieuw een ronde verder?

Sport :

De Champions League is weer hervat met de zestiende finales: de wedstrijden tussen de nummers 1 en 2 van de verschillende poules. PSV komt volgende week in actie, deze week start met een duel tussen Real Madrid en RasenBallSport Leipzig (of RB Leipzig). De heenwedstrijd is dinsdag 13 februari om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten RB Leipzig - Real Madrid

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Bus
Real Madrid won in 2022 de cup met de grote oren in een jaar dat ze ook de LaLiga won. Ook dit jaar staat de Koninklijke bovenaan in de Spaanse competitie met tien punten voorsprong op FC Barcelona en vijf op de grote verrassing van de competitie: het Girona van Daley Blind. De bus van Madrid werd afgelopen week nog aangereden onderweg naar Leipzig van de weg gereden: kan dat nog invloed hebben?

De andere wedstrijd in de zestiende finales gaat tussen FC Kopenhagen en Manchester City. Die wedstrijd wordt uitgezonden door Ziggo Sport op kanaal 14.

Nummer 5 van Duitsland
De tegenstander in deze tussenronde is Leipzig. De Duitse nummer vijf van de competitie heeft Xavi Simons en ex-Vitesse speler Lois Openda in de gelederen en haalde tijdens de groepsfase de tweede plaats in een poule met Manchester City, Zvezda en Young Boys. Ze verloren in die poule twee keer van City.

De heenwedstrijd RB Leipzig - Real Madrid is op dinsdag 13 februari om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's