Lazio - Bayern München live op tv en online (tussenronde Champions League)

Lazio - Bayern München live op tv en online (tussenronde Champions League)
Kan Bayern Europees nog wel indruk maken?

Sport :

Het gaat niet per se goed met Bayern München. De bijna eeuwige meister van Duitsland verloor vorige week met 3-0 van Bayer Leverkusen en komt daarmee op vijf punten van datzelfde Leverkusen, de grote concurrent voor de titel. Kunnen ze zich herpakken in de wedstrijd tegen Lazio? De heenwedstrijd is woensdag 14 februari om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten Lazio - Bayern München

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Niet onverslaanbare
Dat Bayern niet meer de onverslaanbare 'meister' is die ze vorige seizoenen waren. Ook met topspits Harry Kane in de gelederen lukt het niet altijd om goals te maken. In de Champions League was het in een poule met FC Kopenhagen, Galatasaray en Manchester United echter niet zo'n probleem: met zestien uit zes speelde United dus maar één keer gelijk.

De andere wedstrijd in de zestiende finaleronde is de wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Real Sociedad. De wedstrijd wordt uitgezonden door Ziggo Sport op kanaal 14.

Feyenoord
Dat onverslaanbare karakter zal vast ook zijn opgevallen in Roma. Tegenstander Lazio werd tweede in de poule met Atlético en Feyenoord: mede door de krappe overwinning op de ploeg uit Rotterdam-Zuid in eigen huis staan ze nu in de zestiende finale.

De heenwedstrijd Lazio - Bayern München is op woensdag 14 februari om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's