Ajax - Bodø/Glimt live op tv en online (tussenronde Conference League)

Ajax - Bodø/Glimt live op tv en online (tussenronde Conference League)
Kan de ploeg van John van 't Schip verder in Europa?

Sport :

Ajax speelt donderdag de eerste wedstrijd in de tussenronde van de derde competitie van Europa, de Conference League. Tegen Bodø/Glimt moeten ze een plek in de officiele knock-outfase weten te veroveren. De heenwedstrijd is donderdag 15 februari om 21.00 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en online via de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - Bodø/Glimt

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Tussenronde
De Amsterdamse grootmacht zat de afgelopen maanden natuurlijk niet in de meest gelukkige periode van de afgelopen jaren en ze haalde dan ook de knock-outfase van de Europa League niet: er werd in de groepsfase slechts één keer gewonnen - in het laatste duel tegen AEK Athene. Verder werd er twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, waaronder twee keer van Brighton. Ze moeten het doen met de tussenronde van de Conference League, waarin ze het Zweedse Bodø-Glimt tegenkomen.

Geen officiele wedstrijd
De tegenstander Bodø is redelijk onvoorspelbaar, vooral omdat de Zweedese competitie al ruim twee maanden geen officiële wedstrijd heeft gespeeld. Vanwege de wat vreemde competitieopbouw waren de wedstrijden in de Conference League groepsfase de laatste. In de meest recente vriendschappelijke wedstrijd werd wel met 0-3 van Malmö gewonnen.

Lees en bekijk ook het volledige speelschema van Ajax in het seizoen 2023-2024.

De return Ajax - Bodø/Glimt is op donderdag 15 februari om 21.00 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 20.40 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's