PSV - Heracles Almelo live op tv en online (Eredivisie)

PSV - Heracles Almelo live op tv en online (Eredivisie)
Wedstrijd in 22ste speelronde

Sport :

Op vrijdag 16 februari spelen PSV en Heracles Almelo in de tweeëntwintigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion in Eindhoven. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - Heracles Almelo

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
De Eindhovenaren staan nog steeds ver bovenaan in de Eredivisie: tien punten verwijderd van de nummer 2 Feyenoord. Ze moeten wel blijven winnen, ook en vooral van de middenmoters. Dit seizoen won PSV uiteraard al van Heracles, namelijk in november. Het werd toen 6-0 voor de ploeg van Peter Bosz, mede dankzijn een vroege rode kaart voor Justin Hoogma. Er werd ook door zes verschillende PSV'ers een goal gemaakt.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In het late NOS Journaal is vanaf 23.40 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

PSV - Heracles Almelo is vrijdag 16 januari om 20.00 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.40 uur is in het NOS Journaal op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's