Ajax - NEC live op tv en online (Eredivisie)

Ajax - NEC live op tv en online (Eredivisie)
Wedstrijd in 22ste speelronde

Sport :

Op zondag 18 februari spelen Ajax en NEC in de tweeëntwintigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - NEC

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
Ajax wist de afgelopen drie wedstrijden niet te winnen: PSV (1-1) was een positieve puntendeling voor de Amsterdammers, maar de wedstrijden tegen sc Heerenveen (2-3) en Bodø/Glimt (2-2) vielen wel een stukje minder positief uit. Winnen van NEC is over het algemeen niet zo'n probleem: van de laatste vijf wedstrijden verloor Ajax er geen en wonnen ze er vier. De laatste overwinning was weliswaar nipt met 1-2.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 14.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Ajax - NEC is zondag 18 februari om 14.30 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's