Nieuw op Videoland: Nederlandse misdaadserie Mocro Maffia

Nieuw op Videoland: Nederlandse misdaadserie Mocro Maffia
Videolandserie over de Amsterdamse onderwereld

Kijktip

De nieuwe Nederlandse serie Mocro Maffia is vanaf nu te zien op Videoland. De fictieve misdaadserie gaat over de opkomst van een nieuwe generatie criminelen in de Amsterdamse onderwereld.

Bendeoorlog
In Mocro Maffia valt de vriendengroep van Romano, Potlood en De Paus, die de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen hebben gekregen, door jaloezi uit elkaar. Ze komen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Na een mislukte rip van een cokedeal wordt er op een gruwelijke manier wraakgenomen. Dat is het startschot van een slepende bendeoorlog.

Onderzoek naar onderwereld
Aan alles voelt de uitgerangeerde misdaadjournalist en auteur Rein de Kort dat dit wel eens het begin zou kunnen zijn van een groot verhaal en wellicht een volgend boek. Rein sluit een pact met een leergierige stagiair van Het Parool en samen onderzoeken ze de gebeurtenissen van de Amsterdamse onderwereld. Lees hier meer over Mocro Maffia.

Mocro Maffia is nu via deze link te zien op Videoland. De serie bestaat uit acht afleveringen.

Tags: amsterdam, crimineel, onderzoek, misdaad, pact, maffia, tv-serie, videoland, stagiair, serie, onderwereld, mocro, misdaadjournalist, boek, rip, nederlandse serie, auteur, mocro maffia

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »