Goede tijden, slechte tijden keert op 26 augustus terug op RTL 4

Goede tijden, slechte tijden keert op 26 augustus terug op RTL 4
Dertigste seizoen van soapserie van start

Nieuws :

De langstlopende soapserie van Nederland keert op maandag 26 augustus terug op tv. Dan is op RTL 4 eindelijk te zien hoe het verder gaat in Goede tijden, slechte tijden. De fans hebben weer een zomer lang in spanning gezeten: hoe loopt de zomercliffhanger af?

Bekijk hier de eerste beelden van het nieuwe seizoen.

Aanval
In die inmiddels beruchte cliffhanger was te zien hoe een auto op Amir inreed, die juist te hulp schoot bij een verkeersongeluk. Heeft hij de heftige aanval overleefd? Ook de andere verhaallijnen schreeuwen om een vervolg, net als de fans. Teleurgestelde kijkers willen namelijk niet de compilatie-afleveringen (die nu worden uitgezonden), maar het nieuwe seizoen zien.

Nieuwe gezichten
Daarom heeft RTL besloten om op maandag 26 augustus al te beginnen met het nieuwe seizoen. Een aantal oude bekenden zullen terugkeren, zoals Tiffy (Cecilia Adoree), die hoogzwanger is, en Lana (Faye Bezemer). Daarnaast maakt onder anderen Puck (Anne-Fleur van den Berg) haar entree in Meerdijk. Zij wordt direct hopeloos verliefd op Daan.

Het nieuwe, dertigste seizoen van Goede tijden, slechte tijden is vanaf maandag 26 augustus elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Goede tijden, slechte tijden terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Goede tijden, slechte tijden keert op 26 augustus terug op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV